Archief

Westlands elftal tegen Jong Sparta

Westlands Elftal tegen Jong Sparta bij VV Naaldwijk

Op zaterdag 26 juli a.s. speelt het Westlands Elftal tegen Jong Sparta op het hoofdveld van de vv Naaldwijk op sportpark De Hoge Bomen. De aanvang is 17.00 uur. Entree 4 euro voor jong en oud.

Let op sportpark De Hoge Bomen te Naaldwijk is alleen bereikbaar voor het autoverkeer via de Galgeweg (dit is de weg van het knoop Westerlee naar 's-Gravenzande). Het fietsverkeer kan wel gebruik van de route door de wijk Kruisbroek in Naaldwijk.

De omleidingsroute:

Sportpark De Hoge Bomen te Naaldwijk is alleen bereikbaar voor het autoverkeer via de Galgeweg.

1) Vanuit Den Haag/Wateringen (Burgemeester Elsenweg)/De Lier (Burgemeester van Doornlaan) en Maassluis (snelweg A20) via het knooppunt Westerlee richting 's-Gravenzande rijden (Galgeweg op) en bij de tijdelijke verkeerslichten rechtsaf, de Zuidweg op. Vervolg bij 3.

2) Vanuit 's-Gravenzande richting De Lier rijden en dan bij de tijdelijke verkeerslichten linksaf de Zuidweg op. Vervolg bij 3.

3) Op de Zuidweg bij de T-splitsing rechtsaf en u rijdt de parkeerplaatsen van het sportpark op.

De omleidingen zijn ook aangegeven op de wegen richting Naaldwijk, volg de omleidingsborden Sportpark de Hoge Bomen en Gemeentewerf . Voor dit staat het bord dat de Kruisbroekweg is afgesloten. Voor de tijdelijke verkeerslichten zijn borden geplaatst met de tekst Sportpark en Zwembad De Hoge Bomen Gemeentewerf om aan te geven dat u hier dient af te slaan richting de sportvoorzieningen.