Archief

Drie auto's te water

Op verschillende plekken in Westland en Midden-Delfland zijn in het weekend van 19 en 20 juli drie auto's te water geraakt. De verkeersongelukken gebeurde in Maasland, De Lier en Wateringen. Bij geen enkel ongeval was drank in het spel de oorzaak. Volgens Politie Haaglanden moet de oorzaak gezocht worden door onoplettendheid en te hard rijden.

Een 23-jarige bestuurder belandde zaterdagnacht met zijn auto in het water langs de Parallelweg in Maasland. Door nog onbekende oorzaak raakte de man de controle over het stuur kwijt en reed het water in.

Een 19-jarige automobilist uit De Lier reed vanaf de Zandheullaan ter hoogte van de lange Broekweg het water in. De man reed rechtdoor in plaats van de bocht te nemen. Ook hij kwam er, net als zijn 17-jarige vriendin.

Het derde ongeval gebeurde zaterdagavond langs de Veilingroute vlakbij de Wippolderlaan. Een automobilist reed rond 23:00 uur met zijn bestelbus het water in. De bestuurder zag een verkeerszuil over het hoofd. Hij wilde bijsturen en raakte door die beweging in het water. De bestuurder raakte niet gewond.