Archief

Bewoners De Vloot Maassluis geïnformeerd

Op dinsdag 15 en woensdag 16 juli heeft Maasdelta de bewoners van De Vloot in Maassluis voorgelicht over het plan om hun complex te ontwikkelen tot woon-servicezone.

Een gedeelte van De Vloot wordt gesloopt om plaats te maken voor de nieuwbouw. Enkele bewoners moeten hun woning hierdoor permanent verlaten. Ook krijgt een aantal bewoners te maken met een beperking van het uitzicht, omdat hun woning aan de nieuwbouw grenst. Om hen zorgvuldig te kunnen informeren, organiseerde Maasdelta in totaal vier informatiebijeenkomsten. Ook werden huisbezoeken ingepland. De eerste bijeenkomst was bedoeld voor de bewoners die hun woning moeten verlaten. Maasdelta garandeert dat er voor hen een andere woning in De Vloot beschikbaar is.

Met de ontwikkeling van De Vloot tot woon-servicezone, wordt voorzien in de vraag van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Ook moeten de diensten makkelijk bereikbaar zijn. Maasdelta neemt diverse maatregelen om de bewoners zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de werkzaamheden.

Categorieen:
Maassluis Algemeen