Archief

Westland Energie Services gaat verhuizen

De nieuwe locatie van Westland Energie Services (WES) is bekend. Het bedrijf zal eind dit jaar zijn intrek nemen in het Horti Business Center te Naaldwijk, naast bloemenveiling Flora Holland: het kloppende hart voor een belangrijk deel van de Westlandse tuinbouw.

Kees Tromp, Algemeen Directeur van Westland Energie Services, is verheugd met deze nieuwe locatie. Bij het zoeken van een nieuwe locatie stond voorop dat WES dichtbij haar klanten wilde blijven om hen met dezelfde services te kunnen blijven bedienen. Energie is een belangrijk onderdeel voor de bedrijfsvoering in de Glastuinbouw en het is essentieel goed bereikbaar te zijn en te blijven.

De verhuizing is het gevolg van de liberalisering van de energiemarkt. Deze ontwikkeling heeft geleid tot het opsplitsen van de activiteiten van het voormalige nutsbedrijf in de energieleverancier Westland Energie Services en de regionale netbeheerder Westland Infra. Na de verhuizing van Westland Energie Services zal Westland Infra achterblijven in de huidige bedrijfslocatie in Poeldijk.