Voetbal: promotie VELO

VELO is gepromoveerd naar de tweede klasse van het zondagamateurvoetbal.

De Wateringers wonnen van SV Den Hoorn met 2-1, na verlenging. Na 90 minuten was de stand op het Juliana Sportpark in 's-Gravenzande nog 1-1. Voor rust kwam VELO via Matthew Simons op een 1-0 voorsprong.

De gelijkmaker kwam in de 95ste minuut op naam van SV den Hoorn-goalie Klaas van Baalen, die meer naar voren was gekomen.

Dave Buytelaar scoorde in de verlenging het bevrijdende doelpunt voor VELO.

Hoek van Holland speelt volgend jaar in de vijfde klasse. Het beslissingsduel in Bleiswijk tegen Nieuwkoop werd met 2-1 verloren, nadat de kustbewoners bij rust al met 2-0 achterstonden.

De Hoekse treffer kwam op naam van Jorrit Denkers. Ed de Brabander kreeg 2 keer geel.

Hoek van Holland speelt komend seizoen zowel op zaterdag als zondag met een standaardelftal in de vijfde klasse.