Archief

Voetbal: Excelsior M. veilig

Excelsior Maassluis speelt ook komend seizoen in de zaterdaghoofdklasse. Excelsior Maassluis versloeg in Katwijk Quick Boys met 3-1. Bij rust was het al 0-2. De doelpunten kwamen op naam van Royama Ibrahim, Nilson Tavares Ramos en Kelly Giesen.

Monster werd uitgeschakeld in de eerste ronde van de nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse. Monster won wel in en tegen Rozenburg met 2-1, maar de strafschoppenserie werd met 5-3 verloren. De serie was noodzakelijk omdat Rozenburg vorige week met 1-2 in Monster won. Michel Holleman en Ruud Zuiderwijk waren de makers van de treffers.

MVV '27 wist ook niet door te dringen tot de volgende ronde. De Maaslanders speelden in Rotterdam met 0-0 gelijk tegen Alexandria '66. Vorige week wonnen de Rotterdammers in Maasland met 3-2 en gaan dus door. Ruud Vermeulen miste een strafschop in de slotfase.

MSV '71 was kansloos in de nacompetitie in de vijfde klasse. De ploeg uit Maassluis verloor ook de tweede wedstrijd tegen HS Texas DZS, nu met 2-5. Tivsiz en Shewa waren de makers van de goals.