Archief

Politie onderzoekt schietpartij

De politie onderzoekt een raadselachtige schietpartij in Wateringen. Politieagenten kregen dinsdag 25 maart om 1.00 uur een melding dat er ingebroken zou worden in een bedrijfspand aan de Westlandseweg.

Bij het bedrijfspand troffen de agenten de eigenaar van het pand aan die kort daarvoor een schietpartij had met de mogelijke inbrekers.

Op de kruising van de Middenweg met de Dorpskade vond de schietpartij plaats, de politie trof daar hulzen aan. Ook vond de politie een wapen in een auto. Er zijn twee verdachte mannen van 45 en 59 jaar uit Wateringen aangehouden.

Naar aanleiding van de schietpartij werd dinsdag een onderzoek in het bedrijfspand gedaan. Daar trof de politie een hennepkwekerij met 600 planten aan waarop de eigenaar van het pand werd aangehouden.

In verband met het schietincident is de politie nog op zoek naar een aantal mogelijke getuigen. De recherche is onder andere op zoek naar een automobilist die door één van de betrokkenen is aangesproken. Ook zoekt de politie getuigen die iets gezien of gehoord hebben met betrekking tot de schietpartij of informatie hebben over de inbraak.

Categorieen:
Wateringen Algemeen