Voetbal: gelijkspel Hoek v Holland

Zondagvoetbal

In een krankzinnige wedstrijd eindigde de wedstrijd in de vierde klasse D tussen Hoek van Holland en WIK in een gelijkspel: 3-3.

Na een uur spelen stond de ploeg Ton Konings op een verdiende 3-0 voorsprong, deze marge had nog hoger kunnen uitvallen. Vervolgens scoorde het Haagse WIK drie keer uit een standaard situatie. Vlak voor tijd keurde scheidsrechter Duchenne, bij een stand van 3-3 een doelpunt af van de bezoekers.

De topper in de derde klasse B tussen Den Hoorn en RKDEO werd in het voordeel beslist van Den Hoorn 3-2. De gasten uit Nootdorp stonden met de rust 2-0 voordeel, maar na rust waren Eric van den Bos tweemaal en Stefan Berkhout trefzeker.

Westlandia speelde in Utrecht en boekte een verdiende zege op Elinkwijk: 4-2. Mathijs Bernard nam een zuivere hattrick voor zijn rekening.