Archief

Man vermist in omgeving M-Delfland

De politie is op zoek naar de 22-jarige heer Oedietram uit Delft, die in de nacht van woensdag op donderdag in verwarde toestand zijn ouderlijk huis in de omgeving van de Foulkeslaan in Delft heeft verlaten.

De man heeft psychische problemen en is autistisch. De politie is bang dat hij zichzelf iets aandoet. Er is een sms-alert verstuurd naar bewoners van het aangrenzende Den Hoorn en Schipluiden. Hierop is één tip binnengekomen. Een man had de vermiste Delftenaar gezien in de buurt van het ziekenhuis in Delft. Een zoektocht daar leverde nog een getuige op, die de man ook rond dat tijdstip had gezien.

De vermiste man was echter niet meer in de buurt van het ziekenhuis. De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1.80 lang en heeft kort zwart haar. Hij heeft waarschijnlijk een bril op, draagt een grijs overhemd met strepen en een zwarte leren jas.

Heeft u de man gezien of weet u waar hij verblijft, wilt u dan contact opnemen met de recherche van politie Delft op 0900 - 8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000.

Categorieen:
Algemeen