Archief

Verkeersconflict in De Lier

Een 43-jarige vrouw uit De Lier heeft zich zaterdagochtend bij de politie gemeld na een verkeersconflict. Ze verklaarde in het verkeer door een andere bestuurder te zijn belaagd.

De vrouw kwam deze automobilist tegen op de Noordlierweg te De Lier. Dit is een smalle weg. Bij het passeren, dacht de andere automobilist dat de auto's elkaar raakten. De Westlandse reed door, achtervolgd door haar eerdere tegenligger.

Deze tegenligger reed vervolgens op de Burgemeester van der Goeslaan, nabij de rotonde met de Oude Liermolenweg en de Zijtwende, de vrouw klem en stapte uit en bedreigde haar. Ze kon ontkomen en reed verder richting De Lier, wederom achtervolgd door haar belager.

Onderweg belde zij de politie. Even verderop op de Burgemeester Crezeelaan, nabij de verkeerslichten, reed haar belager haar weer klem. Wederom kon de vrouw ontkomen en reed door naar het politiebureau. Kort daarna meldde zich daar een man die haar belager bleek te zijn. Deze man, een 27-jarige Westlander, werd aangehouden en gehoord. De politie zoekt getuigen.

Categorieen:
De Lier Westland Algemeen