Voetbal: Nipt verlies Westlandia

In de hoofdklasse A heeft Westlandia thuis een 1-0 verlies geleden tegen streekgenoot Haaglandia.

Op een winderig sportpark de Hoge Bomen scoorde Dominique Broekhuizen voor rust de enige treffer. In de tweede helft kreeg Mathijs Bernard de grootste mogelijkheid om gelijk te maken, maar hij schoot de bal voorlangs het doel van keeper Patrick de Groot.

Na afloop verklaarde aanvoerder Kevin Braber dat er meer had ingezeten en dat scheidsrechter de Groot uit Amsterdam in de slotfase een penalty had kunnen geven aan Westlandia, na een overtreding op Joost van Schie.

Op de ranglijst staat Westlandia nu op een twaalfde plaats met 11 punten uit 13 wedstrijden. Volgende week zondag staat de thuiswedstrijd tegen ADO'20 op het programma.