Archief

Gewond bij steekpartij in Wateringen

Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in Wateringen.

De politie kreeg een melding dat in een café op het Plein een man zou zitten die een steekwond had. Toen de agenten bij het café aankwamen, troffen ze een 19-jarige Rijswijker aan die verklaarde dat hij samen met een vriend kort daarvoor in het Hofpark ruzie had gekregen met een andere jongen.

De jongen zou hem hebben geslagen en met een mes hebben gestoken. Zijn vriend, 18-jarige jongen uit Wateringen, zou zijn bedreigd door deze jongen. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis en zijn vriend ging met hem mee.

Na enige tijd meldde een 17-jarige jongen uit Wateringen zich bij de politie. Hij verklaarde dat hij ruzie had gehad en dat hij mishandeld was. Deze jongen werd voor zijn betrokkenheid bij de eerdere vechtpartij aangehouden.

Terwijl hij met de politie sprak, raakte de jongen onwel en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Het bleek dat deze jongen tijdens de vechtpartij ook klappen had gehad en dat zijn neus was gebroken. De 19-jarige Rijswijker en zijn vriend werden in de loop van de nacht aangehouden voor hun betrokkenheid bij de vechtpartij. De politie onderzoekt deze zaak.

Categorieen:
Wateringen Algemeen