Zondagvoetbal: Verlies Westlandia

In de hoofdklasse A heeft Westlandia met 3-1 verloren van koploper Hollandia. Na een half uur spelen stond de ploeg van Wilfred van Leeuwen met 2-0 achter. Vlak voor rust maakte Kees Starmans de 2-1. Enkele minuten later ontving hij de rode kaart wegens het maken van een trappende beweging. Het was voor Starmans de tweede rode kaart die hij dit seizoen heeft ontvangen. In blessuretijd werd het uiteindelijk 3-1, nadat Westlandia vlak daarvoor een vrije trap op de lat schoot.

De streekderby tussen Hoek van Holland en Quintus eindigde in een 1-1 gelijkspel. Roy van Velden bracht Quintus via een penalty op voorsprong. Diep in blessuretijd maakte Walter Poleij de verdiende gelijkmaker. De westrijd werd tijdelijk gestaakt wegens scheldpartijen jegens de scheidsrechter.