Archief

Westland vraagt aandacht voor WWK

Minister Van der Hoeven van Economische Zaken brengt 17 december een werkbezoek aan gemeente Westland. Het economische belang van de glastuinbouwcluster, de herstructureringsopgave en energietransitie staan deze middag op de agenda. Ook voor de WKK-problematiek wordt nadrukkelijk aandacht gevraagd.

In een rondrit door het Westland krijgt de minister te zien voor welke herstructureringsopgaven de gemeente staat. Na de rondrit volgt een bezoek aan Telersvereniging Prominent. Daar gaat de minister in gesprek over het economisch belang en de toekomst van Greenport Westland met Westlandse ondernemers en vertegenwoordigers van VNO-NCW, LTO Glaskracht, Rabobank Westland en bloemenveiling Flora Holland.

Aan het einde van het werkbezoek, omstreeks 17.15 uur zal minister Van der Hoeven op het terrein van Prominent aan de Groeneweg in 's-Gravenzande een grote kerstboom ontsteken. Deze boom wordt volledig verlicht met elektriciteit uit een Warmte Kracht Koppeling (WKK)- installatie. Met deze actie wil LTO Glaskracht Nederland in samenwerking met bloemenveiling Flora Holland en de gemeente Westland aandacht vragen voor de WKK- problematiek.

Categorieen:
Westland Algemeen