Archief

LPF reageert op kwestie AH

De fractie van de LPF heeft donderdagavond een stevige discussie gevoerd over de vragen die de partij eerder heeft gesteld over de ongeregeldheden rondom een overval op de Albert Heijn.

Na de overval ontstonden er ongeregeldheden tussen winkelpersoneel en Marokkaanse jongeren. Er zouden personen op de beveiligingscamera's te zien zijn.

Het college heeft in antwoorden op vragen gezegd dat er geen aangifte was gedaan door de supermarkt. LPF kon wel een aangifte tonen tijdens de vergadering.

Na de commissie vergadering is de aangifte getoond aan bureauchef van politie Westland Cor Visser, waarbij duidelijk werd dat er zowel een misverstand was over welk incident het nu precies ging als wel de tijd tussen het stellen van de schriftelijke vragen alsmede de beantwoording door het college een factor was.

De LPF was verder verbaasd over de snelle reactie van de burgemeester in het Weekoverzicht op WOS TV. Van der Tak wilde daarmee ruis wegnemen. Er zou een verkeerde voorstelling van zaken zijn gegeven.

Categorieen:
Westland Algemeen