Archief

Wateringen: bedreigd op de A4

De politie is op zoek naar een automobilist die zondag een 22-jarige man uit Nootdorp heeft bedreigd nadat hij een inschattingsfout maakte op de A4 ter hoogte van Wateringen.

Een 22-jarige man uit Nootdorp hinderde een Oldtimer Rover, met een reserveband op de achterbak. Beide auto's namen de afslag naar de Wippolderlaan, waar de bestuurder van de Rover zijn middelvinger opstak en opzettelijk voor de Nootdorper ging rijden.

Daarbij remde de Rover steeds, zodat beide auto's tot stilstand kwamen. De bestuurder van de Rover stapte uit, stak zijn arm door het openstaande raam van de Nootdorper en trok zijn blouse kapot.

Hierdoor schoot de voet van de Nootdorper van de rem en omdat hij in een automaat reed, ging de auto naar voren en botste zacht tegen de oldtimer.

Toen de bestuurders de schadeformulieren in wilde vullen stapte de bestuurder van de Rover weer in en gaf flink gas waardoor de Nootdorper die voor de auto stond op de motorkap belandde.

De Rover reed door in de richting van Wateringen.

Verschillende getuigen hebben het voorval zien gebeuren, maar van hen zijn geen gegevens bekend. De politie is specifiek op zoek naar een fietser die getuigen van het voorval was.

Categorieen:
Wateringen Algemeen