Archief

Koninklijke onderscheidingen Westland

Ter gelegenheid van Koninginnedag reikte burgemeester Van der Tak van de gemeente Westland 25 koninklijke onderscheidingen uit aan Westlandse inwoners.

Mevrouw Bloembergen uit Naaldwijk, de heer Den Boer uit 's-Gravenzande, mevrouw Boers-Moor uit 's-Gravenzande, de heer Van der Burg uit Maasdijk, de heer van Cranenburgh uit Honselersdijk, de heer Daalman uit Naaldwijk, mevrouw Govers-Geus uit Monster, De heer Henstra uit Monster, de heer Kemmers uit Naaldwijk, mevrouw Keijzer-Versluis uit De Lier, de heer Van Koppen uit Naaldwijk, de heer Van Leerdam uit Naaldwijk, mevrouw Looije-Rietman uit Honselersdijk, de heer Oosterwijk uit Naaldwijk, de heer Van Roode uit Monster, de heer De Smit uit Monster, de heer Sonneveld uit Maasdijk, de heer Van Steekelenburg uit Kwintsheul, de heer Troost uit 's-Gravenzande en mevrouw Zwinkels-van Meurs uit Wateringen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vier personen zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, te weten; de heer Achahboune uit Wateringen, de heer Duijvesteijn uit Naaldwijk, mevrouw drs. Koremans uit Poeldijk en de heer drs. Rhebergen uit Naaldwijk.

Op een later tijdstip zal, in verband met zijn verblijf in het buitenland de koninklijke onderscheiding behorende bij Lid in de Orde van Oranje-Nassau worden uitgereikt aan de heer Vermolen uit Monster.