Archief

Verdachten straatroof aangehouden

Politie Haaglanden heeft afgelopen zaterdag een 28-jarige inwoner uit Lelystad aangehouden die verdacht wordt van een beroving op een 81-jarige vrouw uit 's-Gravenzande. De vrouw raakte daarbij ernstig gewond.

Het slachtoffer liep destijds op de Verdilaan in Naaldwijk toen zij ter hoogte van de parkeerplaats nabij de Albert Heijn door een man van haar tas werd beroofd. Het slachtoffer kwam hierbij ten val en raakte buiten bewustzijn.

Zij werd vervoerd naar het Leyenburg ziekenhuis waar zij met letsel aan haar hoofd en schouder werd opgenomen. Inmiddels is de vrouw weer thuis.

Op vrijdag 13 oktober werd een 48-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de heling van goederen die bij de beroving werden buit gemaakt.

Maandag werd een 46-jarige inwoner uit Lelystad aangehouden. Deze verdachte wordt eveneens verdacht van betrokkenheid bij genoemde straatroof. De 28-jarige en de 48-jarige verdachten worden maandag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Naar alle waarschijnlijkheid zal de derde verdachte (46-jaar) woensdag worden voorgeleid.

Politie Haaglanden onderzoekt of de verdachten ook betrokken zijn bij andere berovingen.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen