Voetbal: Monster verrast Lyra in WC

In de kwartfinale van de GIBO Westland Cup heeft Monster voor een verrassing gezorgd door Lyra te verslaan.

Ruud Zuyderwijk was vijf minuten voor het verstrijken van de speeltijd verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

In de halve finale is Excelsior Maassluis de tegenstander voor de Monsternaren. De zaterdagtak van Naaldwijk werd met 2-0 verslagen. Vlak voor rust opende Kevin Vink de score. Halverwege de tweede helft bracht Nees Pellikaan de eindstand op het scorebord.

Honselersdijk bereikte als laatste ploeg de kwartfinale. Quintus werd na het nemen van strafschoppen uitgeschakeld. Na 90 minuten spelen was de stand gelijk: 1-1.

Jan van der Valk opende in de tweede helft de score voor de Heulse ploeg, maar enkele minuten later scoorde Mike Mast de gelijkmaker. Honselersdijk won 4-2 na het nemen van strafschoppen.