Zaterdagvoetbal: Monster en MVV'27 gelijk

De streekderby tussen Monster en MVV'27 is geƫindigd in een 2-2 gelijkspel. Dit was ook de ruststand. Monster nam een 2-0 voorsprong, maar vlak voor de pauze kwam MVV'27 op gelijke hoogte.

De wedstrijd werd in de rust gestaakt door een blessure van scheidsrechter Vreeswijk. Nadat scheidsrechter Van Elswijk bereid was gevonden om de tweede helft te fluiten, werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Honselersdijk behaalde een nuttige overwinning in strijd om lijfsbehoud in de tweede klasse D. Smitshoek werd op sportpark De Strijphorst met 3-1 verslagen. De Honselse ploeg heeft uit twee wedstrijden nog een punt nodig om veilig te zijn.

's-Gravenzandse SV blijft in de eerste klasse in de race om de nacompetitie en heeft zelfs nog een kans op de titel. Op eigen veld won De Sport met 2-0 van XerxesDZB.

KMD kwam niet in actie, want opponent Zwarte Pijl kwam niet opdagen.