Archief

Alleen RKSVM en MVV'27 door

RKSVM en MVV'27 hebben de tweede ronde van de nacompetitie bereikt. Streekgenoten Verburch en Maasdijk werden uitgeschakeld.

Op sportpark Polanen won RKSVM ook de tweede wedstrijd tegen Meerburg: 3-2. Menno Reijgersberg, Kees Hendriks en Rutger Razenberg zorgden voor de doelpunten. De eerste wedstrijd was al met 1-0 gewonnen. RKSVM speelt nu tegen Wilhelmus.

In Brielle won MVV'27 met 3-2 van Voorne. Arno van Nierop (2) en Leon Alsemgeest scoorden voor de Maaslanders. Het eerste duel had MVV'27 al gewonnen met 4-2. MVV'27 speelt in de tweede ronde tegen GOZ.

Verburch won met 5-3 van Woerden en doordat de eerste wedstrijd met 1-3 verloren ging, dienden strafschoppen de beslissing te brengen. Woerden won 2-1 na het nemen van de strafschoppen.

Voor de Poeldijkers scoorden Paul van Leeuwen (2), Melvin van der Zeijden, Walter Sengers en Erwin de Vos. Bij een 5-2 tussenstand werd een doelpunt van Van der Zeijden onterecht afgekeurd.

Maasdijk moest het onderpit delven tegen Rijnmond Hoogvliet Sport. In Hoogvliet werd het 1-0 voor de thuisploeg. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Categorieen:
Maasdijk Algemeen