Archief

Hagenaar bekent betrokkenheid dodelijk ongeval

Een 19-jarige Hagenaar heeft dinsdag bij de politie in Naaldwijk bekend betrokken te zijn bij de dodelijke aanrijding op de Middel Broekweg in Honselersdijk van afgelopen zondag.

Op zijn aanwijzing is ook de auto gevonden en in beslag genomen. De verdachte is aangehouden.

Een 20-jarige vrouw uit Wateringen is zondagavond overleden aan verwondingen die zij eerder op de dag op de Middel Broekweg in Honselersdijk had opgelopen na agressie in het verkeer.

De vrouw reed mee in de auto van haar 24-jarige vriend uit 's-Gravenzande. Zij ergerden zich aan de bestuurder van een rode auto die voor hen reed omdat deze vaak remde en dan weer gas gaf.

Hierop haalde de vriend van het slachtoffer de auto in en reed hem op de Middel Broekweg klem. De vriend en vriendin zijn verhaal gaan halen bij de bestuurder en hebben hierbij ook tegen de auto aangeschopt. De bestuurder is vervolgens over de 20-jarige vrouw heengereden.

In eerste instantie zag het er naar uit dat de vrouw aan de aanrijding een gebroken been had over gehouden, maar later op de avond is zij overleden aan haar verwondingen. De bestuurder van de rode auto was na het ongeluk weggereden.