Archief

Wateringen: auto te water

Een auto, met daarin twee inzittenden, is in de nacht van vrijdag op zaterdag in een sloot aan de Noordweg in Wateringen beland.

De auto is in een slip geraakt en daardoor op zijn kop in de sloot terecht gekomen. De inzittenden konden de auto niet verlaten maar waren wel in staat om naar het achterste gedeelte van de auto te kruipen. In dit gedeelte was zuurstof aanwezig.

Brandweer Wateringen was snel met een duikteam ter plaatse en merkte dat de auto in de modder aan het wegzakken was waardoor ook de luchtbel kleiner werd. De slachtoffers konden vanwege de smalle sloot niet uit de auto gehaald worden. Met spoed is het hulpverleningsvoertuig van de brandweer Rijswijk opgeroepen.

Dit voertuig, dat met een kraan is uitgerust, heeft de auto met de inzittenden er nog in uit het water getakeld. Hierna konden de beide mannen via een ingeslagen ruit de auto verlaten.

De slachtoffers zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen en onderkoeling. Nadat bleek dat zij in goede gezondheid verkeerden, konden zij naar huis.

Categorieen:
Wateringen Algemeen