Archief

LPF: stop met Westlandse Zoom

LPF Westland wil dat het project Westlandse Zoom alsnog stopgezet wordt nu de woningmarkt voor dure woningen is ingestort en de eerste fases lang zijn uitgelopen.

De partij wil dat zelfs de eerste fase niet doorgaat en dat de Wet Voorkeursrecht Gemeente op de tuinbouwbedrijven wordt opgeheven zodat de tuinders weer kunnen gaan investeren en verkavelen.

Volgens de LPF heeft de gemeente Den Haag destijds het convenant Westlandse Zoom door de strot van de Westlanders geduwd door te zeggen dat Monsters grondgebied ook zou worden geannexeerd als men niet zou meewerken aan de Westlandse Zoom. Volgens LPF heeft de taal van 'krachtpatser Deetman' zoveel indruk gemaakt op het door Gemeente Belang gedomineerde college dat het convenant een feit was voordat iedereen in de gaten had wat er gebeurde.

LPF Westland vindt dat het college nu betrouwbaar moet zijn naar de burgers en ondernemers en direct met het project moet stoppen als er niet aan de voorwaarden van het convenant wordt gehouden. LPF Westland zegt altijd al tegen het gehele project te zijn geweest.

Categorieen:
Westland Algemeen