Archief

Dode en gewonden bij steekpartij

Bij een steekpartij in de Handellaan in Naaldwijk zijn donderdagmorgen vier personen van een gezin gewond geraakt, waarvan de moeder in het ziekenhuis is overleden aan haar verwondingen.

De politiewoordvoerder spreekt van een familiedrama. De overige slachtoffers zijn de kinderen die in kritieke toestand zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie trof na een melding de vrouw, van 37 jaar, gewond aan op de galerij. In de woning werden twee kinderen van 2 en 1 jaar oud aangetroffen. In een kelder werd een derde kind gevonden van 12 jaar. Een vierde kind, een meisje van 13 was al naar school. De twee jongste kinderen, twee meisjes, zijn zeer ernstig gewond, de toestand van de jongen van 12 zou niet kritiek zijn.

De politie heeft een man van 39 jaar aangehouden die verdacht wordt van de steekpartij. Hij heeft zichzelf aangegeven. Het is niet bekend wat zijn relatie is met de slachtoffers.

Bij de flat hebben omwonenden bloemen gelegd. De vrouw zou pas een aantal maanden geleden met haar kinderen in de flat zijn komen wonen.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen