Archief

Verstandelijk gehandicapte man vermist

Sinds vrijdagochtend 07.15 uur wordt de 35-jarige Joop Douma vermist. Joop is een verstandelijk gehandicapte man met het verstandelijk vermogen van een 12-jarige en kan niet lezen en schrijven.

Hij is woonachtig aan de Meppelweg in Den Haag en was vrijdag per fiets op weg naar zijn werk in Poeldijk. Hij is daar echter niet aangekomen. Vermoedelijk heeft hij in overspannen toestand zijn woning verlaten.

Het signalement van Joop luidt:

Hij is 1.82 meter lang, heeft een gezet postuur, heeft donker blond kort haar en blauwe ogen. Hij was die dag gekleed in een beige kleurige broek, een groene 3/4 winterjas met witte ronde opdruk achterop en blauw met witte Nike sportschoenen.

Joop heeft een fiets van het merk Giant type Darwin, kleur metallic blauw en de fiets is voorzien van een dubbele donkerblauwe fietstas.

Politie Haaglanden gaat niet uit van een misdrijf, maar wil graag in contact komen met mensen die weten waar Joop Douma verblijft of die hem na vrijdagochtend 7.15 uur nog gezien hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche van Bureau Loosduinen via telefoonnummer 0900-8844.

Categorieen:
PoeldijkAlgemeen