Archief

Monster: opnieuw brand Gantellaan

In de woning aan de Gantellaan in Monster, die in de nacht vrijdag op zaterdag voor een deel was afgebrand, is zondagochtend opnieuw brand uitgebroken.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat een matras in brand was gevlogen. De oorzaak is nog niet bekend. De ladderwagen van de Haagse brandweer heeft assistentie verleend, omdat het pand niet te betreden was.

In dezelfde woning was in de nacht van vrijdag op zaterdag een uitslaande brand op de zolderetage van het woonhuis uitgebroken. De brand is rond middernacht vermoedelijk door een defect televisietoestel ontstaan.

Bij aankomst van de brandweer stonden de bewoners buiten en sloegen de vlammen reeds uit het raam van de zolderverdieping. De bewoners van de woning op de begane grond waren op dat moment niet aanwezig. De brand is bestreden met behulp van twee blusvoertuigen en een autoladder.

De woning is onbewoonbaar geworden en de bewoners zijn, door tussenkomst van de stichting Salvage, elders ondergebracht. De zolder is totaal uitgebrand. De rest van het pand liep ernstige waterschade op. Het schadebedrag bedraagt ca. € 250.000.

Categorieen:
Monster Algemeen