Archief

Vrijwilliger van het jaar 's-Gravenzande

Voorzitter Roseboom van de 's-Gravenzandse Biljartvereniging EGBV, heeft woensdag in de categorie 'Sport' de vrijwilligersprijs van de gemeente 's-Gravenzande gewonnen.

Hij won de prijs voor zijn bijzondere inzet voor de vereniging, waarvan hij sinds 1977 deel uitmaakt. Daarnaast is hij ook actief als scheidsrechter bij de 's-Gravenzandse Voetbalvereniging.

In de categorie 'Zorg/Welzijn' ging de prijs naar mevrouw Overkleeft, omdat zij zich al 22 jaar inzet als vrijwilliger voor de Kreek en daarnaast ook actief is voor het Westerhonk.

Ook ging in die categorie een prijs naar de heer Van der Pijl voor zijn 40-jarige inzet voor de EHBO in 's-Gravenzande, zijn lidmaatschap van het Rode Kruis en voor zijn werk voor Tafeltje Dekje.

In de categorie 'Mantelzorg/Burenhulp' ging de vrijwilligersprijs naar mevrouw Van Baalen, zij verzorgt al meer dan 10 jaar haar zieke dochter.

De laatste vrijwilligersprijs die werd uitgereikt was in de categorie 'Cultuur'. Mevrouw Boers won de prijs voor haar toewijding aan het Westlandkoor Concordia en Oranjevereniging 'Nederland en Oranje'.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen