Archief

In het OchtendMagazine: Biljarttafel zakt in de grond en gaan we skaten in de regen?

In het OchtendMagazine op WOS Radio namen we vanmorgen een kijkje in De Lier, waar bewoners tegen een berg zand aan moeten kijken. We bespraken een Westlands café waar de biljarttafel in de grond verdwijnt en we blikten vooruit op Montmartre.



Skatenight in Hoek van Holland ondanks de regen?


Vanavond wordt in Hoek van Holland de laatste skate night gehouden. Tenminste, als het niet teveel regent. Het sportieve evenement is voor jong en oud. De route van ongeveer 12 km in- en om Hoek van Holland wordt vergezeld door een DJ. Rolschaatsen, Skates, skateboards, alles is welkom. De start en de finish zijn bij MIJN Torpedoloods aan de Stationsweg 43 in Hoek van Holland.



Biljarttafel zakt in de grond

Er verdwijnen steeds meer biljarttafels uit de bruine cafe's. De tafels nemen veel ruimte in en staan op een drukke zaterdagavond in de weg. In Cafe de Beurs in 's-Gravenzande kunnen ze geen afscheid nemen van de tafels nemen, maar staan ze wel vaak in de weg. Daar hebben zij een oplossing op bedacht: ze kunnen de biljarttafel in de grond laten zakken.



Bewoners Parklaan De Lier balen van berg zand voor de deur

Bewoners van de Parklaan in nieuwbouwwijk Molensloot in De Lier zitten met dit probleem. De ontwikkelaar kan de waterpartij niet aanleggen omdat er een persleiding voor de riolering ligt en die mag niet boven water komen. De kans dat die leiding dan breekt, is groot. De ontwikkelaar is in overleg met de gemeente over de kosten. Ondertussen zitten de bewoners in onzekerheid.



Volgende week Montmartre in Den Hoorn

Volgende week wordt in Den Hoorn voor de derde keer Montmartre gehouden. Het hele Koningin Julianaplein wordt weer omgetoverd in een soort artiestenwijk. Er staat zelfs een mini eiffeltoren. Gemma van Winden-Tetteroo weet er alles van.



Het regionieuws

Hildo Göbel praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

"Vleermuizen kunnen sloop gemeentekantoor Monster verhinderen". Wat vind je daarvan?