Lyra Vrouwen 1

Lierse vrouwen ronde verder in bekertoernooi

De voetbalsters van Lyra hebben zich vanmiddag overtuigend geplaatst voor de knock-outfase van de districtsbeker. De Lierse vrouwen wonnen hun tweede en laatste wedstrijd met 0-6.

Lyra was twee weken geleden al met 1-4 te sterk voor Ter Leede en nam het vanmiddag op tegen Foreholte. Bij winst was de eerste plaats in bekerpoule een feit.

De tegenstander uit Voorhout maakte het Lyra in de eerste helft niet makkelijk, waardoor de ploegen gingen rusten bij een 0-0 stand. In de tweede helft ging het echter snel en scoorde Lyra zes keer.

FC 's-Gravenzande onderuit

Streekgenoot FC 's-Gravenzande kon zich bij een overwinning op de Jonge Spartaan ook plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Dat lukte echter niet. FC 's-Gravenzande kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar verloor met 4-2.