WOS/Martijn Molenaar

FC 's-Gravenzande lijdt onverdiende nederlaag

De druiven waren zuur voor FC 's-Gravenzande vanmiddag. Het verloor in de laatste minuten van Capelle met 2-1.

Na een kwartier was het Joseph Goncalves, oud-speler van de thuisploeg, die het openingsdoelpunt maakte. Daarna was het vooral Capelle dat naar op zoek ging naar doelpunten, maar een goed georganiseerd ’s-Gravenzande hield lang stand. Toch was het in de slotfase Capelle dat via een hoekschop de 1-1 maakte en in de laatste minuten ook nog een tweede doelpunt op het scorebord zette. Dit betekent de derde nederlaag op rij voor 's-Gravenzande.

Verslaggever Martijn Molenaar zocht na afloop doelman Edgar Leerdam op:

Slecht Excelsior Maassluis komt goed weg in Volendam

Excelsior Maassluis pakte zaterdagmiddag een gelukkig punt. Jong Volendam was vanaf de aftrap beter en de Maassluizers hadden, op een grote kans voor Carlito Fermina na, niets te vertellen in de eerste helft. Vlak voor rust was het dan ook Volendam dat het net wist te vinden. Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld ongewijzigd. Na een uur spelen bracht Jong Volendam de stand op 2-0. In de slotfase ging Excelsior iets beter spelen en maakte het via Dave van Delft de aansluitingstreffer. Nog in de allerlaatste minuten was het invaller Nino Noordanus die met een hard schot de 2-2 scoorde.

Districtsbeker: Quintus wint van MSV’71

In een vermakelijk duel scoorden Quintus en MSV’71 er lustig oplos. Het waren de Heulenaren die aan het langste eind trokken met 2-4. In de beginfase maakten beide ploegen snel na elkaar een doelpunt. Daarna stokte het even, maar na rust ging het weer verder. Ook in de eerste minuten van de tweede helft scoorden beide teams vlak na elkaar. Quintus bleek daarna toch beter. Grote man was Bram Damen, hij scoorde drie keer. Met de overwinning is Quintus door in de beker.