WOS/Martijn Molenaar

Monster boekt zwaarbevochten zege op Verburch

Sportclub Monster heeft de koppositie in de derde klasse B met veel moeite verdedigd.

De derby eindigde in een nipte 1-0 zege. Monster was over het algemeen de betere ploeg, maar had moeite om tot scoren te komen. Jordi van Maanen kopte halverwege de tweede helft uit een corner het enige doelpunt binnen. Dat deed hij enkele seconden nadat hij zelf een strafschop miste.

De Westlanders worden op de ranglijst gevolgd door FC Skillz uit Wateringse Veld, dat twee punten achterstand heeft. Die ploeg boekte op bezoek bij Naaldwijk eveneens een krappe zege. De Hagenaars maakten vlak na rust de 0-1.

Naaldwijk - FC Skillz WOS/Martijn Molenaar

De tweede derby in 3B tussen Lyra en Schipluiden eindigde in een overwinning voor de bezoekers. Lyra stond na 45 minuten spelen nog wel op voorsprong, maar na rust nam de ploeg uit Midden-Delfland het heft in handen: 1-3.

MSV'71 koploper

In de vierde klasse F is MSV'71 de nieuwe koploper. De Maassluizers wonnen zelf van VCS (met 4-2) en zagen concurrent Houtwijk met 1-3 onderuit gaan tegen GDA. MSV'71 heeft nu een voorsprong van drie punten, maar de Hagenaars hebben een wedstrijd minder gespeeld. Daarentegen is het doelsaldo van de ploeg uit Maassluis-West wel een stuk beter (+55 tegen +26 bij Houtwijk).

Jordi van Maanen
Bijz.: Van Maanen mist strafschop (70'), maar kopt direct daarna wel uit een corner de 1-0 binnen.

Naaldwijk - FC Skillz/WV 0-1 (0-0)

KMD - DWO 0-2 (0-2)

Lyra - Schipluiden 1-3 (1-0)
Lyra: Tom van Os
Schipluiden: Jeroen Hoornweg, Ali Ahdar, Sjoerd Boks