Quintus verliest ook van Tongeren

De handballers van Quintus hebben in de BeNe-League verloren van het Belgische Tongeren.

De wedstrijd in Kwintsheul eindigde in 26-34. Daarmee blijft Quintus voorlopig steken op twee punten uit elf wedstrijden, waarmee het op de laatste plaats staat.

Tongeren had na zo'n tien minuten spelen voor het eerst een verschil van drie punten te pakken (3-6), maar Quintus kwam daarna toch weer terug tot 7-8. De score bleef daarna nog even dicht bij elkaar. Met nog zo'n tien minuten te gaan, vergrootten de Belgen de score toch weer. Van 8-11 in de 21ste minuut ging het naar 12-17 bij rust.

In de tweede helft kon Quintus het verschil van zo'n zes doelpunten (14-20) toch nog terugbrengen naar drie (20-23) met ongeveer nog een kwartier op de klok. In het laatste gedeelte van de tweede helft bleek Tongeren echter toch een maatje te groot en kon het uitlopen naar een marge van acht goals.