Twitter FC 's-Gravenzande

Eerste zege voor FC 's-Gravenzande

Na een wisselvallige start van het seizoen heeft FC ’s-Gravenzande de eerste overwinning geboekt. Op eigen veld versloeg het ARC met 2-1.

's-Gravenzande haalde tot nu toe slechts één punt uit twee duels. Tegenstander ARC was juist in goede vorm met twee overwinningen. Toch was het de thuisploeg die een prima eerste helft speelde en zichzelf vlak voor rust beloonde met twee doelpunten van Frank Broos. De spanning kwam echter terug in het tweede bedrijf, toen ARC na een klein uur spelen de aansluitingstreffer maakte. Ondanks die tegengoal en de vele gemiste kansen, kon 's-Gravenzande bij het eindsignaal opgelucht ademhalen met de eerste drie punten van de competitie.

Johan Voskamp sprak direct na afloop met matchwinner Frank Broos

Districtsbeker: HVC'10 en Den Hoorn in evenwicht

In de tweede wedstrijd groepsfase van de districtsbeker namen HVC’10 en SV Den Hoorn het tegen elkaar op. Beide clubs hadden hun eerste duel gewonnen. In een gelijk opgaande wedstrijd pakte HVC'10 de leiding via Mitchell Bouwhuis, waarna de Hoekenezen weinig meer creëerden. Daar tegenover stond dat Den Hoorn beter in de wedstrijd kwam en vlak voor tijd door Mohammed Ouhammou de stand gelijktrok. De andere streekderby, tussen MSV'71 en Naaldwijk, eindigde ook in 1-1 met een vergelijkbaar spelbeeld. Beide ploegen maakten de treffer uit een strafschop. In de tweede helft moest Naaldwijk door met tien man, desondanks hield het een punt over aan het bekerduel in Maassluis.