FC Westland

Verrassende oefenzege FC Westland tegen eredivisieploeg

De zaalvoetballers van FC Westland hebben een oefenduel tegen eredivisionist zvv Den Haag gisteren verrassend gewonnen.

De Westlandse ploeg komt zelf uit in de topklasse, twee niveaus lager. Desondanks werd het in de Jan van der Valk sporthal in Poeldijk liefst 7-3. De Hagenaars traden overigens aan zonder een aantal basisspelers.

FC Westland kwam goed uit de startblokken en maakte al in de eerste minuut de 1-0. Daarna liep het verder uit. Pas na vier Westlandse doelpunten deed zvv Den Haag iets terug. 4-1 bleek ook de ruststand.

In de tweede helft scoorde FC Westland ook doelpunt nummer vijf en zes, waarna de tegenstander twee keer iets terugdeed. Vlak voor het eindsignaal werd het 7-3.

Doelpunten FC Westland: Kamal Amheye (6), Morad Naimi.

Competitiestart

De ploeg van trainer James Dhanai gaat zich nu opmaken voor de competitie. Daarin treft het vrijdag, opnieuw in Poeldijk, CFM/Transito. De ploeg uit Werkendam speelde vorig seizoen nog in de eerste divisie, maar degradeerde. De wedstrijd begint om 20.45 uur.