Signbiblio 5

Eerste overwinning basketbalsters Green Eagles

De basketbalsters van Green Eagles hebben na een seizoensstart met drie nederlagen, zaterdag eindelijk de eerste overwinning in de promotiedivisie geboekt. Uit bij DAS in Delft werd het 47-62.

De Maassluise ploeg kwam goed uit de startblokken en stond na vijf minuten al 2-15 voor, waarna aan het einde van het eerste kwart 6-18 stond. Het team van coach Ron den Hoedt verslapte daarna iets in het tweede kwart, maar dat zorgde er voor dat de thuisploeg uit Delft dichterbij kwam.

Green Eagles bouwde de ruststand van 20-32 in het derde kwart verder uit (23-50), waardoor de ploeg in het laatste gedeelte alleen nog maar hoefden te controleren. "Een zege die heel welkom was", zo sprak coach Den Hoedt na afloop.