Signbiblio

Signbiblio

FC 's-Gravenzande speelt Lyra uit toernooi om Flynth Westland Cup

In het toernooi om de Flynth Westland Cup heeft FC 's-Gravenzande dinsdagavond met 0-4 gewonnen van Lyra.

In het eerste half uur van de wedstrijd was FC 's-Gravenzande al wat sterker, maar kreeg Lyra ook enkele mogelijkheden. Na bijna 40 minuten spelen was het Sander Koeleman die de 's-Gravenzanders op voorsprong bracht. Die 0-1 betekende tevens de ruststand.

In het eerste kwartier na rust waren er kansen voor beide teams. Verder dan elk een bal op de lat kwam het niet. In de 62ste minuut kon Frank Broos de 0-2 voor de 's-Gravenzanders laten noteren en tekende hij later ook voor de 0-3. In de slotminuut werd de eindstand door Patrick Triep bepaald op 0-4.

FC 's-Gravenzande krijgt in de kwartfinale het Hoekse HVC'10 als tegenstander.

De eerstvolgende wedstrijd in dit toernooi is komende donderdagavond de ontmoeting Naaldwijk tegen Westlandia-zaterdag, om 19.00 uur op het terrein van VV Naaldwijk.