Verrassend verlies Green Eagles bij Hoofddorp

De basketbalsters van Green Eagles hebben zondagavond verrassend met 76-64 verloren van laagvlieger Hoofddorp. Desondanks blijft de ploeg wel tweede in de Promotiedivisie, omdat ook de nummers drie, vier en vijf onderuit gingen.

In Hoofddorp bleek het eerste kwart al beslissend. De ploeg uit Maassluis werd weggeschoten vanaf de driepuntslijn, waardoor het na de eerste tien minuten al 28-9 stond. Green Eagles kwam daarna nog licht terug, tot een 42-25 stand bij rust, maar dat bleek niet voldoende.

Green Eagles speelt nog drie wedstrijden in de competitie, daarna beginnen de play-offs om de titel. Met een voorsprong van zes punten op nummer drie Utrecht Cangeroes lijkt de tweede plek vrijwel zeker.