Archief
Velo

Velo

Dik verlies volleybalteams Velo

Zowel de heren als de dames van volleybalvereniging Velo hebben hun wedstrijd dit weekend met grote cijfers verloren. De heren gingen in de eerste divisie met 0-4 onderuit tegen nummer twee Inter Rijswijk 2. Daardoor staat de ploeg nu op de derde plaats.

De dames namen het in de derde divisie op tegen koploper NVC in Nieuwegein. De Wateringers kwamen er, mede dankzij de hoge servicedruk niet aan te pas. Alleen in de eerste twee sets kon Velo met eigen service en hard verdedigingswerk nog enigszins weerstand bieden, maar daarna was de koek op en dus werd het 4-0.

Hekkensluiter Velo trof de afgelopen twee weken de twee bovenste ploegen en moet nu hard werken om niet al na één seizoen alweer te degraderen. "Het staat nog steeds dicht op elkaar, al moeten we nu toch echt wedstrijden gaan winnen", aldus aanvoerster Maria van der Valk. De ploeg moest vlak voor de winterstop afscheid nemen van de belangrijke spelverdeelster Katie Cunningham, maar heeft daar nu de uit Curaçao (stage) teruggekeerde Elise van Riet voor terug.

Alle uitslagen

Heren

Eerste divisie

Velo - Inter Rijswijk 2 0-4Eerste klasse F

Monza - Timios 2 3-1

Zovoc 2 - Velo 2 1-3

Tweede klasse A

MVC Maassluis - Yum 3-1Dames

Derde divisie

NVC - Velo 4-0Eerste klasse A

MVC - Sliedrecht Sport 5 0-4

Tweede klasse J

PQV Pijl Solutions - Velo 2 1-3

Categorieen:
Maassluis Sport