-Twitter SV Den Hoorn

VELO behaalt tegen Den Hoorn eerste seizoenszege

De voetballers van VELO die uitkomen in de eerste klasse B hebben zondagmiddag hun eerste winst van het seizoen behaald. Op het eigen sportpark aan de Noordweg in Wateringen won het team met 2-1 van SV Den Hoorn.

Na tien minuten viel het eerste goal: het was Richters die de 1-0 voor VELO maakte. Daarna zetten de Wateringers alle zeilen bij om er voor te zorgen dat de winst daadwerkelijk op hun naam te schrijven. De Horenezen probeerden de aanvallen te counteren maar dat mocht niet baten. In de 80ste minuut kregen de Wateringers een vrije trap; Jerry van Laar maakte de 2-0 door die bal keihard achter de doelman te knallen. Twee minuten voor het einde maakte Mark Vermeulen nog een eretreffer voor Den Hoorn, maar de winst bleef in Wateringen.

JVC Cuijk - Westlandia

In Brabant versloeg het zondagteam van Westlandia dat uitkomt in de derde divisie JCV Cuijk. Na ongeveer een kwartier spelen maakte Gio Serbony de 0-1, hierna was het voor de Westlanders vooral zorgen dat ze de voorsprong in handen hielden. In de laatste tien minuten wist Westlandia nog 2 keer te scoren, Jedsel Markes maakte de 0-2, Serbony de 0-3 vanuit een pentaly.