VELO met 6-0 langs SVC'08; Lyra wint van VDL

Het zaterdagteam van VELO dat uitkomt in de tweede klasse C heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 6-0 van SVC'08 uit Den Haag gewonnen. Het was een topwedstrijd voor Jeffrey Beukenholdt, hij scoorde maar liefst vier goals.

De eerste goal van Beukenholdt viel na 12 minuten, de tweede in de 37ste minuut. Na acht minuten in de tweede helft wist hij zijn derde doelpunt te maken vanaf een paar meter voor de doellijn. De 4-0 was voor Michiel Draaisma, de 5-0 weer voor Jeffrey Beukenholdt. Dirk Lelieveld maakte de wedstrijd af door in blessuretijd vanaf grote afstand met een lob de 6-0 te maken.

Lyra - VDL

Op sportpark De Zweth in De Lier speelde Lyra een derby tegen VDL-Maassluis in de derde klasse B. Aan het begin van de wedstrijd was VDL de sterkere club; in de eerste twintig minuten waren de betere kansen voor de Maassluizers. Dat veranderde halverwege de eerste helft, toen Lyra meteen een kans wist te benutten en Tom Kuyvenhoven de 1-0 maakte. In de tweede helft had VDL het meeste balbezit en de Maassluizers oefenden flink wat druk uit op de Lierenaren. Ze wisten te voorkomen dat Lyra nogmaals scoorde, maar kregen zelf ook geen bal in het doel.

Alle uitslagen:

2e divisie

Excelsior Maassluis - VVSB 5-1 (4-1)

Daan Blij (3, waarvan 1 strafschop), Daan Smith, Marouane Afakar

Jodan Boys - FC 's-Gravenzande 1-3 (0-2)

Patrick Triep (2), Sander Koeleman

1e klasse B

Westlandia - Die Haghe 2-0 (1-0)

Oualid Faik, Tim van der Voort

Bijzonderheid: Keeper Stijn van Beek van Westlandia stopt penalty in 46e minuut bij 1-0 tussenstand

Michael van den Bos

Voorschoten'97 - sportclub Monster 3-1 (0-0)

Stan van den Bos

3e klasse B

KMD - HVV Hercules 8-1 (3-0)

Jules Maring, Dylan Arbouw (pen.), Dylan Groen, Thiemo Fidder, Arend Balijon (2), Wesley den Dulk, Jesse de Waard

MVV'27 - Verburch 1-0 (0-0)

MVV'27: Michael Berrevoets

HBSS - Maasdijk 0-0 (0-0)

Lyra - VDL 1-0 (1-0)

Lyra: Tom Kuyvenhoven

Schipluiden - Naaldwijk 3-0 (0-0)

Schipluiden: Dennis Rhijnsburger, Thom van Mil (2)

Bijzonderheid: Patrick Duijndam (Schipluiden) krijgt rood (2x geel) bij tussenstand van 1-0

4e klasse D

Quintus - RVC Celeritas 1-2 (0-2)

Leon Duijvestijn

Bijzonderheid: Dylan de Haas (Quintus) krijgt rood (2x geel) bij tussenstand van 1-2

MSV'71 - GSC Esdo 0-3 (0-1)