Archief

Mandy van den Berg stopt tijdelijk bij Oranje

De Naaldwijkse voetbalster Mandy van den Berg stopt tijdelijk bij Oranje, zo schrijft ze op Instagram: "Wat een fantastische zomer is het geweest voor ons team. Voor mij persoonlijk was het echter heel dubbel. Ik heb het zwaar gehad met de onverwachte teleurstelling." Van den Berg werd tijdens het afgelopen EK als aanvoerder van haar basisplek gehaald door de Monsterse trainer Sarina Wiegman.

"Ik vind dat je altijd dingen moet doen en keuzes moet maken waar je gelukkig van wordt en dat heeft me doen besluiten om op dit moment een break te nemen van Oranje. Een moeilijk maar weloverwogen besluit," vervolgt Van den Berg. "De teleurstelling en pijn hoop ik op deze manier te kunnen verwerken en een plekje te geven. Hoe lang ik hiervoor nodig ga hebben, zal de tijd leren."

"Ik wil jullie voor nu ieder geval bedanken voor alle support die ik altijd van jullie heb mogen ontvangen, ik heb het zeer gewaardeerd. Ik wens de OranjeLeeuwinnen heel veel succes, maar vooral plezier, dan komt de rest vanzelf."

Wat een fantastische zomer is het geweest voor ons team, dromen zijn werkelijkheid geworden. Voor mij persoonlijk was het echter heel dubbel. Ik heb het zwaar gehad met de onverwachte teleurstelling. Ik vind dat je altijd dingen moet doen en keuzes moet maken waar je gelukkig van wordt en dus heeft me doen besluiten om op dit moment een break te nemen van Oranje. Een moeilijk maar weloverwogen besluit. De teleurstelling en pijn hoop ik op deze manier te kunnen verwerken en een plekje te geven. Hoe lang ik hiervoor nodig ga hebben, zal de tijd leren. Ik wil jullie voor nu ieder geval bedanken voor alle support die ik altijd van jullie heb mogen ontvangen, ik heb het zeer gewaardeerd. Ik wens de OranjeLeeuwinnen heel veel succes, maar vooral plezier, dan komt de rest vanzelf. Voor verdere info en reactie verwijs ik je naar de link in mijn bio. ???? What a fantastic summer it has been for our team, dreams have become reality. For me, however, it was time with mixed feelings. I had a very difficult time with the personal unexpected disappointment during the tournament. I think you always have to make choices in life that makes you happy and so I decided to take a break from the National team for now. A difficult but well considered decision. The disappointment and pain I hope to be able to process in the upcoming period. I would like to thank you for the support that I have always received from you, I greatly appreciated it. I wish the the National team a lot of success. For further info and response, I refer to the link in my bio.

Een bericht gedeeld door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op

Categorieen:
Monster Naaldwijk Sport