Archief
-Facebook WWV

-Facebook WWV

Wielrennen: WWV achtste op NCK ploegentijdrit

De elite- en beloftererenners van Westland Wil Vooruit hebben zaterdagmiddag bij het NK ploegentijdrit voor clubteams de achtste plaats behaald.

De ploeg, bestaande uit Jesper Asselman, Diederik Deelen, Sjoerd Kouwenhoven, Pim van der Marel, Luuk van der Wal en Bob Wubben, vertrok als één van de laatste ploegen. De Westlanders reden de 52 kilometer in ruim 1 uur en 2 minuten. Van der Wal moest overigens al snel lossen door materiaalpech, uiteindelijk kwam WWV zelfs maar met 4 renners over de finish.

De junioren van Westland Wil Vooruit zijn zaterdag op het NCK in Dronten ook achtste geworden. Deze ploeg bestond uit Freek Middelburg, Wessel van Koppen, Bram Nelck en Robin Kuijvenhoven. De ruim 34 kilmeter werd afgelegd in een tijd van 43.53.95. Vooraf was een top 5-positie de doelstelling. Bij het NK voor jeugdteams werd WWV vijfde. De renners in deze ploeg waren Rick van der Poel, Mike Bronswijk, Bjorn Claassen en Yannick van den Berg. Bij de vrouwen speelde WWV geen rol van betekenis in de polder in Dronten: 21-ste.

Categorieen:
Westland Sport