Onnodige nederlaag voor Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft de tweede wedstrijd van het seizoen onnodig verloren van UNA. Op sportpark Zeelst in Veldhoven verloren de tricolores met 2-1 en incasseerde hierdoor de eerste tegentreffers van het seizoen.

In de eerste helft opende UNA uit een strafschop de score. Excelsior Maassluis kreeg gedurende het duel voldoende mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. Uiteindelijk scoorde Elson do Rosario Almeida zeven minuten voor tijd de gelijkmaker. Het overwicht van de tricolores werd in de resterende speeltijd niet beloond. Sterker nog, in de blessuretijd pakte de thuisploeg de overwinning: 2-1.

Excelsior Maassluis staat met drie punten uit twee wedstrijden in de middenmoot. Volgende week komt GVVV op bezoek.