Archief
Sjoerd de Vos 1

Sjoerd de Vos 1

Tafeltennis: Titel Salamanders bijna binnen

De drie regionale herenteams, die uitkomen op landelijk niveau in de tafeltenniscompetitie, kwamen zaterdag allemaal in actie. Alleen het eerste herenteam van Salamanders won en is nu heel dichtbij de titel.

Eerste divisie

Het herenteam van De Salamanders staat met één been in de eredivisie. De Wateringse ploeg haalde zaterdag een mooie 9-1 overwinning op Scyedam. Volgende week heeft De Salamanders aan zes wedstrijdpunten genoeg om op eigen kracht het kampioenschap te vieren. De Wateringers spelen dan in de eigen hal tegen Hercules. De Salamanders kunnen zich op gaan maken voor het tiende seizoen op het hoogste niveau. Siem van der Valk is de enige speler van de selectie die alle negen eerdere seizoenen in de eredivisie heeft meegemaakt.

Tweede divisie B

Smash uit Monster speelde in en tegen Zwolle met 5-5 gelijk. De Westlanders blijven door dit resultaat op de derde plaats staan, maar is nog niet helemaal veilig in de strijd tegen degradatie.Derde divisie G


De reserves van De Salamanders kunnen zich volgende week in de thuiswedstrijd tegen Maastricht veilig spelen. De Wateringers hebben aan twee winstpartijen genoeg om dat doel te bereiken. De heren van De Salamanders leden op speeldag acht een ingecalculeerde nederlaag tegen TTCV Van Herwaarden. De koploper won met 7-3.

Categorieen:
Wateringen Monster Sport