Archief
Website MVC

Website MVC

Volleybal: Alleen herenteams winnen

De regionale volleybalcompetitie nadert haar ontknoping. Alleen de regionale herenteams wonnen dit weekend.

Heren

De heren van VELO hebben in de strijd om de tweede plaats in de landelijke tweede divisie prima zaken gedaan. De Wateringers wonnen zaterdagmiddag het sleutelduel tegen de reserves van Inter/Rijswijk met 3-2. Door dit resultaat behoudt VELO, met nog drie duels te spelen, de tweede plaats. Deze plek geeft recht op het spelen van promotiewedstrijden.

In de eerste klasse F won Monza met 3-2 van de reserves van Sovicos. De Monsterse ploeg staat in de middenmoot. In de tweede klasse I kan PQV Pijl Solutions komende zaterdag al kampioen worden. De koploper won dit weekend eenvoudig met 4-0 van In Up Go.

Dames

De dames van VELO hebben tegen Punch niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Wateringse ploeg, dat de laatste weken steeds meer punten weet te pakken, verloor met 3-1. VELO staat nu op de elfde plaats in de promotieklasse C, maar heeft nog wel kans op lijfsbehoud.

In de promotieklasse A verloor MVC met 4-0 bij Volley2B. De ploeg uit Maassluis staat op de tiende plaats, maar is nog lang niet gevrijwaard van degradatiezorgen. In de tweede klasse J waren de dames van PQV/Pijl Solutions niet opgewassen tegen VELO 2: 2-3. PQV staat op de voorlaatste plaats, maar heeft nog wel kans om degradatie te ontlopen. In klasse 2K verloor Monza met 3-1 van het vierde team van Kratos '08. Monza staat tiende, maar is wel al nagenoeg veilig.