Archief

Zaalhandbal heren: verlies voor Westlandia en Quintus

Voor de Westlandse ploegen was er weinig reden tot vreugde. Zowel Quintus 2 als Westlandia moesten hun meerdere erkennen in hun opponent.

Eerste divisie

De reserves van Koornneef W&S/Quintus weten nog niet of ze mee kunnen doen aan de nacompetitie. Deelname hangt aan een zijden draadje en dit is flinterdun. Op de laatste speeldag zal alles de goede kant op moeten vallen voor de Heulse ploeg anders eindigt een prima seizoen na de reguliere competitie.

In de thuiswedstrijd tegen WHC (Wings Hermes Combinatie) moest Quintus de negende nederlaag incasseren. Van deze nederlagen werden er zes opgelopen in de Van der Voorthal. De ruststand was in het voordeel van de bezoekers uit Loosduinen: 9-12. Na de pauze kwam Quintus weer langszij en werd het een spannende wedstrijd die uiteindelijk werd beslist in het voordeel van WHC: 21-23.

Tweede divisie B

De voorlaatste uitwedstrijd leverde voor WPK/Westlandia de achtste nederlaag van het seizoen op. In Rotterdam was Atominum'61 te sterk voor de promovendus. De Rotterdammers namen revanche op de eerdere nederlaag tegen Westlandia in Naaldwijk. Atomium'61 won met 30-24, na een 17-14 ruststand. Westlandia staat op plaats zeven en speelt volgende week tegen Rapiditas.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport