Archief

Zaalhandbal heren: Westlandia verliest topper

Eerste divisie

De reserves van Koorneef W&S/Quintus hebben optimaal geprofiteerd van de puntendeling van de twee koplopers Handbal Rotterdam en de reserves van Fiqas/Aalsmeer. In Limburg waren de reserves van Targos BEVO de tegenstander. BEVO stond voorafgaand aan het duel op plaats drie met twee punten voorsprong op de Heulse opponent. Quintus gaf de Limburgse ploeg geen kans en won met 32-24. De ruststand was 15-11 in het voordeel van Quintus. Mark van Vliet werd topscorer met acht treffers. Hij bracht ook de mooiste treffer op zijn naam middels een vlieger op aangeven van Dean van Hearen. Quintus staat samen met BEVO op een gedeelde derde plaats. Beide ploegen hebben twee punten achterstand op de twee koplopers.

Tweede divisie B

Voor de tweede keer op rij heeft WPK/Westlandia een topper niet in winst omgezet. In sporthal Wilewaal in Rotterdam waren de reserves van Snelwiek te sterk voor de Naaldwijkse ploeg. Westlandia kwam er niet aan te pas en moest een 29-17 incasseren. Westlandia staat als promovendus halverwege de competitie op een keurige vijfde plaats.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus boekte de zevende overwinning van het seizoen en blijft daardoor meedoen om de bovenste plaatsen. In het Laco Sportcentrum in Zierikzee won de Heulse ploeg met 29-20. Pech had de ploeg wel. Er was één wissel aanwezig die na een kwartier definitief het veld in moest nadat Pascal Eversteijn een nare knieblessure had opgelopen.

Categorieen:
Naaldwijk Sport