Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 16: Steenbergen verliest finale in Duitsland

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zondag

Darts - Priscilla Steenbergen uit Maasdijk heeft bij het vierlandentoernooi in het Duitse Borken de tweede plaats behaald. In de finale was landgenote Noa-Lynn van Leuven met 5-2 te sterk. Het vierlandentoernooi werd gehouden met speelsters uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Nederland won als land het goud.

Zaterdag

Rugby - RC Hoek van Holland heeft de vierde zege geboekt in de Trophy Poule. De uitwedstrijd tegen Hilversum werd gewonnen met 13-19. De ploeg van trainer Glenn Vertongen staat voorlopig op de derde plaats in de poule.

Donderdag

Voetbal - Westlandia heeft twee spelers uit het zondagelftal langer vastgelegd. Hidde van der Arend verlengt zijn contract tot de zomer van 2025. Steve van Kesteren is ook volgend seizoen in het groen-wit te bewonderen.

Woensdag

Voetbal - Excelsior Maassluis heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Yaël Eisden. De 29-jarige Rotterdammer komt na de zomerstop over van TEC. De ervaren middenvelder tekent in Maassluis een overeenkomst voor één seizoen.

Voetbal - Freek van Eijk speelt volgend seizoen voor Westlandia. De 21-jarige aanvaller komt over van Schevenigen en tekent in Naaldwijk voor twee jaar. De Westlander begon met voetballen bij Sportclub Monster, waar hij is opgegroeid en nog altijd woont. Via FC ‘s-Gravenzande vervolgde hij zijn jeugdopleiding bij Excelsior Rotterdam.

Dinsdag

Handbal - De dames van Quintus zijn uitgeschakeld in de halve finale van het bekertoernooi. VOC was in Amsterdam nipt te sterk: 30-27.

Voetbal - SV Den Hoorn heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Sven Paternot. De spits komt over van derdedivisionist TOGB en speelde eerder voor Wippolder en HMSH.

Maandag

Badminton - Velo heeft zich voor het komende seizoen versterkt met de Deen Martin Bundgaard. Het contract is getekend op het FZ Forza International in Wateringen, waar Bundgaard ook in actie komt. Volgens coach Franklin Telwin hebben ook Myke Halkema en Veda Diemel hun ja-woord voor komend seizoen gegeven. De Deen Sebastian Bugtrup tekent waarschijnlijk op korte termijn ook bij. Over andere versterkingen volgt binnenkort meer nieuws.

Franklin Telwin vertelde meer in WOS Sport: