Archief

Restaurant Justin te koop: 'Ik ben mijn passie kwijt'

Restaurant Justin in 's-Gravenzande staat te koop. Eigenaar Justin Schellevis zegt dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Wat die nieuwe uitdaging precies is, weet Schellevis nog niet. ''Er is nog niks concreets'', zegt hij tegen de WOS. Justin is al 14 jaar gevestigd in de Gravenstraat en afficheerde zich uiteindelijk als 'fusion cuisine', waarin de Aziatische keuken met de Franse werd gecombineerd. In het najaar van 2021 moest het restaurant noodgedwongen sluiten wegens personeelstekort. Wel bleef het via het naastgelegen Jasutin, ook eigendom van Schellevis, open voor het bezorgen en afhalen van eten.

Daar is Schellevis nu op uitgekeken. ''Qua concept was het een schot in de roos, maar Ik ben mijn passie kwijtgeraakt. Ik wil weer mensen kunnen ontvangen in een restaurant.'' Ook noemt de restauranthouder het personeelstekort een belangrijke factor in het besluit om het restaurant te verkopen.

De zaak staat al langer te koop op Horecasite, een website waarop horecabedrijven en -benodigdheden worden aangeboden. Een aantal geïnteresseerden heeft zich inmiddels wel gemeld, maar er is nog niks concreet. Schellevis heeft nog een driejarig huurcontract voor het pand en blijft dus voorlopig open voor de bezorg- en afhaalservice.